Cosul tau

­čÜÜ Transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei, doar cu cardul.

Dreptul de retragere din contract:

┬ź Retragerea din contract ┬╗ se refer─â la dreptul dvs legal de a renunta la comand─â plasat─â prin efectuarea unui retur de marf─â. Acest aspect este reglementat prin legisla╚Ťia ├«n vigoare, Ordonan╚Ťa de Urgen╚Ť─â nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor la distan╚Ť─â. Pute╚Ťi beneficia de acest drept legal dac─â sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de returnare pe care le g─â╚Öi╚Ťi mai jos:

Returul se poate face ├«n interval de 14 de zile lucr─âtoare de la dat─â la care a╚Ťi intrat ├«n posesia comenzii f─âr─â a fi nevoit s─â justifica╚Ťi decizia de retragere.

├Än acest caz, va rug─âm s─â urma╚Ťi pa╚Öii de mai jos:

Po╚Ťi s─â ├«┼úi exerci╚Ťi acest drept ├«n termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

1. S─â ne aduce╚Ťi la cuno╚Ötin╚Ť─â┬á┬ádecizia dvs, complet├ónd formularul de retur. SoYoung va confirma Clientului, f─âr─â ├«nt├órziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere ├«n termen de 2 zile lucr─âtoare.

  • Returul produselor se face pe cheltuiala clientului, f─âr─â ├«nt├órziere inutil─â ╚Öi ├«n termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care a informat SoYoung cu privire la decizia sa de a se retrage din contract ├«n conformitate cu┬áCAPITOLUL RETURNAREA PRODUSELOR┬ádin cadrul┬áTermeni si Conditii┬áin┬ásituatia in care produsele se afla in stare de folosinta, au indicate toate caracteristicile cu care clientul a fost de acord in momentul plasarii comenzii si returul nu se efectueaza din vina SoYoung.┬á
  • Consumatorul suporta doar costurile legate de returnarea produselor cu exceptia cazurilor in care SoYoung accepta sa suporte acele costuri. In cazurile in care produsele sunt neconforme/produse diferite fata de ceea ce clientul a comandat sarcina platii transportului ii revine SoYoung.
  • Termenul este respectat dac─â produsele sunt trimise ├«napoi de c─âtre consumator ├«nainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.┬á
  • Dac─â dori╚Ťi s─â trimite╚Ťi returul cu un alt serviciu de curierat, curier cu care SoYoung nu are rela╚Ťii comerciale, costul de transport va fi suportat de dumneavoastr─â.

3. Dup─â ajungerea coletului la depozitul SoYoung se va face recep╚Ťia ╚Öi se va verific─â dac─â au fost ├«ndeplinite condi╚Ťiile de retur de mai jos sau pe care le g─â╚Öi╚Ťi stipulate ├«n Termeni ╚Öi Condi╚Ťii SoYOung.

In cazul ├«n care produsele a c─âror returnare se solicit─â prezint─â accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzur─â, zg├órieturi, lovituri, ╚Öocuri electrice, componente lips─â, certificate de garan╚Ťie lipsa, sau nu sunt returnate ├«n aceea╚Öi stare ├«n care au fost livrate c─âtre client, So Young are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sum─â din valoarea produsului, suma ce va fi comunicat─â dup─â evaluarea prejudiciilor aduse produselor/produsului de c─âtre reprezentan╚Ťii no╚Ötri.

4. Odată verificat și acceptat returul se va procesa conform cu decizia dumneavoastră: înlocuire produs sau returnare contravaloare.

Clientul se oblig─â s─â returneze produsele c─âtre SoYoung ├«ntr-o stare perfect─â ╚Öi impecabil─â, nefolosite/netestate, cu sigiliul ╚Öi ambalajul original, respectiv ├«ntr-o stare ├«n care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate ├«mpreun─â cu toate accesoriile, e╚Öantioanele/cadourile gratuite, ├«n ambalajul original nedeteriorat la adresa: BLVD. TINERETULUI NR.25, SECT.4, BUCURESTI, ├«mpreun─â cu formularul de retur completat ╚Öi factur─â ├«n care a╚Ťi marcat produsele pe care le returna╚Ťi.

Livrare in toata Romania

Gratuit la peste 200 RON

14 zile drept retur

Banii inapoi garantat

Produse certificate

Testate in laborator si certificate

Platesti in siguranta

BT iPay / MasterCard / Visa