Cosul tau

🚚 Transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei, doar cu cardul.

HAYEJIN – Frumusețe desprinsă din natură

Ce este HAYEJIN?

HAYEJIN te ajută să ai grijă de frumusețea ta, oferindu-ți bucățele din inima naturii.

Ce înseamnă HAYEJIN?

Dacă ar fi să traducem expresia, aceasta ar vorbi despre o inimă la fel de pură și de frumoasă precum cerul, însă este mai mult de atât. Pentru noi, HAYEJIN înseamnă frumusețea micilor momente, natura în toată splendoarea ei, grija față de sine, tinerețea pe care o emani în fiecare zi, pentru noi tu ești HAYEJIN.

Ce produse HAYEJIN pot găsi pe SoYoung  ?

SoYOung îți pune la dispoziție o gamă largă de produse HAYEJIN care să răspundă nevoilor tale și care să îți ofere momentele de răsfăț pe care le meriți.

Prima categorie de produse este HAYEJIN “Rice Bran & RiceFila” pe care le găsim sub mai multe forme, toate având la bază extract de ulei de tărâțe.  Hidratarea, controlul sebumului, efectul antioxidant sunt doar câteva dintre beneficiile pe care uleiul de tărâțe le aduce pielii. Toate produsele din gama Rice Bran & RiceFila sunt absorbite rapid în piele și îi oferă acesteia un efect revitalizant. Toate produsele de față, precum și uleiul de corp din această gamă sunt certificate hipoalergenic, sunt fără gluten, din ingrediente naturale, iar o parte dintre ele sunt vegane. 

Cea de-a doua categorie de produse sunt cele din gama “Blessing of Sprout”. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și ajută la restabilirea echilibrului și a barierei pielii. Extractul germenilor de lotus din aceste produse contribuie la refacerea membranei pielii și oferă o hidratare abundentă. Toate cele patru produse ale acestei game sunt vegane. 

Din cea de-a treia categorie de produse fac parte Sheet Mask-urile HAYEJIN, care oferă pielii un efect revitalizant, luminos și hidratant. Asemenea celorlaltor produse, măștile HAYEJIN conțin ingrediente naturale obținute extrase din plante, care alimentează pielea cu nutrienți. 

De ce HAYEJIN?

Dacă ți-ai pus aceasta întrebare în timp ce citeai articolul, aici vei găsi motivele pentru care noi credem că ar trebui să alegi HAYEJIN.

Deci de ce HAYEJIN ?…

Pentru că toate produsele sunt obținute din ingrediente naturale, alese cu mare grijă pentru a aduce beneficii toate tipurilor de piele.

Pentru că NU conține ingrediente care pot dăuna pielii.

Pentru că ambalajele produselor sunt sustenabile.

Pentru că iubim natura.

Pentru că SoYoung este aici să te ajute să-ți echilibrezi frumusețea naturală!

În încheiere, te invit să descoperi întreaga gamă HAYEJIN din magazinul nostru!

2 comments

  1. Multumim! Promitem sa nu dezamagim!

  2. Touche. Argumente remarcabile. Continuati cu efortul uimitor.|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare in toata Romania

Gratuit la peste 250 RON

14 zile drept retur

Banii inapoi garantat

Produse certificate

Testate in laborator si certificate

Platesti in siguranta

BT iPay / MasterCard / Visa