🚚 Transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei, doar cu cardul.

CONSILIERE VIRTUALĂ

Conectează-te virtual cu mine sau echipa mea de Skincare Experți pentru o consultație  1-la-1, în care să stabilim rutina de îngrijire personalizată nevoilor tenului tău, oferindu-ți sfaturile de care ai nevoie pentru a obține și menține o piele sănătoasă și strălucitoare. 

Indiferent dacă dorești să găsesti cea mai bună rutină pentru nevoile pielii tale, să reîmprospătezi rutina pentru un nou sezon sau să afli mai multe despre știința ingredientelor și aplicarea produselor – sunt aici pentru a te ajuta și îndruma

În timpul conversației de aproximativ 20 – 30 de minute, Skincare Expertul nostru te va ajuta să îți identifici tipul de piele și iți va oferi sfaturi personalizate pentru a obține un ten sănătos și strălucitor, acasă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

1. Introducere

Veți face cunoștință cu prietena dumneavoastră Skincare Expert – SoYoung.

2. Identificarea tipului de ten

Cum ați descrie pielea dvs.? Este uleiosă, uscată sau combinată? Skincare Expertul nostru vă va ajuta să identificați tipul de piele, formând baza consultației dumneavoastră.

3. Nevoi si aspecte ale pielii

Există ceva ce doriți să îmbunătățiți? Ați observat vreo modificare, recent? Ce  nemulțumește la felul în care arată și se simte?

4. Rutina Curenta

Vrem să cunoaștem rutina dvs. de îngrijire actuală. Ce produse și ingrediente folosiți? Ce funcționează pentru dvs. – și ce nu?

5. Lifestyle

Aici ne propunem sa aflăm mai multe despre stilul dvs. de viață. De la alimentație, activitstea dvs., nivelul de stres și programul de somn – aceste elemente joacă un rol crucial în sănătatea generală a pielii.

6. Recomandari

Skin Expertul vă va recomanda cele mai bune ingrediente și rutina de îngrijire a pielii, pas cu pas, adaptate nevoilor pielii dumneavoastră.

Livrare in toata Romania

Gratuit la peste 250 RON

14 zile drept retur

Banii inapoi garantat

Produse certificate

Testate in laborator si certificate

Platesti in siguranta

BT iPay / MasterCard / Visa

Încărcare...